Muut yritykset

Forestoil Oy, Vöyri

www.forestoil.fi

Voiteluaine metsäkoneisiisi
Forestoil Oy tuottaa ja myy korkealaatuisia metsäkoneiden voiteluaineita ja merkintävärejä Vöyristä käsin koko Suomen alueelle. Asiakaskuntaamme kuuluvat kaikki metsäkoneiden käyttäjät, moottorisahojen myyntiliikkeet, pienkonekorjaajat sekä metsäkoneyrittäjät. Palvelemme sinua yli 30 vuoden vankalla kokemuksella.

 


 

Fenergy Oy / Pohjanmaan Hyötyjätekuljetus Oy, Laihia

www.hyotyjatekuljetus.fi

Jätteestä raaka-aineeksi
Pohjanmaan Hyötyjätekuljetus Oy:n kaasutus- ja nesteytysprosessi on yksi osa kokonaisvaltaista jätteenkäsittely-järjestelmäämme. Muutamme hiilivetyjä sisältävät jätteet erilaisiksi nesteiksi. Jalostamme nesteet siten, että niitä voidaan käyttää öljynjalostuksessa muoviteollisuuden raaka-aineena.

 Tapio Kalliokoski

 


 

KAT Metal Oy, Tervajoki

www.katmetal.fi

Jalometallipitoisen romun kierrätys
Olemme jalometallipitoisen romun kierrätykseen erikoistunut suomalainen yritys. Katalysaattorit ja piirilevyt kierrätämme vankan ammattitaitomme ansiosta nopeasti ja ympäristöä kuormittamatta. Ostamme myös lyijyakkuromua!

 



Kierto Vaasa Oy, Maalahti

www.kierto.fi

Pyrimme aina löytämään vaarallisille jätteille parhaan mahdollisen hyötykäyttöratkaisun. Hävitämme vialliset, vaurioituneet, laittomat, toisten tuotemerkkiä rikkovat, markkinoilta pois vedetyt tai vanhentuneet tuotteet.

 


 

K. Häggdahl Transport Kb, Mustasaari

Puulavojen kierrätys ja korjaus, noin 30 000 lavaa/vuosi

 


 

Encore Pohjanmaa Oy, Vaasa

www.encorepohjanmaa.fi

Paperi, pahvi ja puulavojen kierrätys
Valtakunnallisia logistiikka- ja jätehuoltopalveluja tarjoava Paperinkeräys Oy sekä kunnallinen jäteyhtiö Lakeuden Etappi Oy perustivat yhteistyöyrityksen, joka keskittyy ympäristö- ja kierrätyspalveluiden tarjoamiseen Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueiden yrityksille.

 


 

REMEO Oy, Mustasaari

www.remeo.fi

Remeon palvelutarjontaan kuuluu täysi valikoima erikoistuneita ympäristöhuollon palveluita. Tarjoamme asiakkaillemme alan kehittyneimmät palvelut, ratkaisut ja jätemateriaaleille parhaan hyötykäytön. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita ratkaisuja ja palveluita, joilla saadaan kaikki mahdollinen kierrätettyä hyötykäyttöön, ja luonnonvarat riittämään.

 


 

Lassila & Tikanoja, Mustasaari

www.lt.fi

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä

 


 

Lakeuden Ympäristöhuolto, Lintuvuori, Mustasaari

www.lakeudenymparistohuolto.fi

Perustaa toimintaa Lintuvuoren teollisuusalueelle keväällä 2019.